ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 η Αίγινα συμμετείχε στο Forum Νησιωτικών Προορισμών που διοργάνωσε η Mact Media Group με την υποστήριξη της ITNNEWS και σε συνεργασία με την BCI Media.

Το Forum διήρκησε από τις 08 έως και τις 24 Φεβρουαρίου και αποτελεί προοίμιο της, προγραμματισμένης για 14 – 16 Μαΐου 2021, έκθεσης «Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών» στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Στόχοι του η παρουσίαση των ελληνικών νησιών και της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν (δεδομένης της δυσμενούς λόγω Covid κατάστασης, καθώς και η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων τους.

Η πρόσκληση απευθυνόταν σε δημάρχους (κατά κύριο λόγο) και ως εκ τούτου την Αίγινα εκπροσώπησε ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Ζορμπάς ο οποίος μίλησε για όσα έχει να προσφέρει το νησί μας ως αξιόλογος τουριστικός προορισμός. Στο τέλος της συνομιλίας, παρουσιάσθηκε ένα τρίλεπτο προωθητικό βίντεο το οποίο επιμελήθηκε η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Δήμου Αίγινας με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γεώργιο Καραχρήστο, δημοσιογράφο και Γενικό Διευθυντή της Mact Media Group, για την πρόσκληση συμμετοχής μας. Είναι βέβαιο πως τέτοιες πρωτοβουλίες και δράσεις συμβάλλουν σημαντικά στην ενίσχυση του τουρισμού στη χώρα μας, πόσο μάλλον σε εποχές όπως η σημερινή.

Share