Μαθαίνουμε Πράσινες Συνήθειες

Το Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής και το Ελληνικό Φόρουμ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΕΛΦΟΒΑ) που αποτελεί από κοινού πρωτοβουλία του ΕΛΙΑΜΕΠ και του Foundation for Global Governance and Sustainability (FOGGS) των  Βρυξελλών, σας καλεί να συμμετάσχετε σε ένα ξεχωριστό βιωματικό εργαστήριο, με θέμα:

«Μαθαίνουμε Πράσινες Συνήθειες».

Σε συνεργασία με τη μη κυβερνητική οργάνωση «Οργάνωση Γη» και με τη «WWF», σας περιμένουμε όλους στο διαδικτυακό ραντεβού, όπου θα μάθουμε τι είναι η Στρατηγική από το Αγρόκτημα στο Πιάτο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και συμβουλές για σωστή ανακύκλωση!

Εισαγωγή στην Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία:
Γιώργος Κωστάκος, Επιστημονικός Συνεργάτης, Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και Συνιδρυτής, Global Governance and Sustainability (FOGGS).

Εισαγωγή στην Αστική Γεωργία
Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Γεωπόνος MSc, Οργάνωση Γη.

Πρακτικές και Συμβουλές για Σωστή Ανακύκλωση
Αχιλλέας Πληθάρας, Υπεύθυνος για τα προγράμματα σχετικά με τη μείωση του αποτυπώματος, WWF Hellas.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου και ώρα 17:00-19:30, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας “ZOOM”.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρουν εδώ*.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.

Ο σύνδεσμος για το Facebook event βρίσκεται εδώ: https://fb.me/e/7zYkVmb9R.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή/και απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα. Τζίνα Αποστολάκη, στο τηλέφωνο: 210 7257110 ή στο e-mail: europe.direct@eliamep.gr.

* Το ΕΛΙΑΜΕΠ ακολουθεί διαδικασίες που είναι εναρμονισμένες με τη νομοθεσία για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΓΚΠΔ 679/2016), την οποία το προσωπικό του ΕΛΙΑΜΕΠ τηρεί  αυστηρά κατά τη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Περισσότερες πληροφορίες: https://www.eliamep.gr/terms-of-use-privacy-policy/

Share