Συνάντηση Δημάρχου Αίγινας με Καθηγητές  Διεθνούς Συνεδρίου στον τομέα του Τουρισμού

Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης συναντήθηκε το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 μέ ομάδα Πανεπιστημιακών καθηγητών και φοιτητών υποψηφίων διδακτορικού , στο Γραφείο Δημάρχου (Παλαιό Δημαρχείο Αίγινας ) Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης η Δημ. Σύμβουλος – Πρόεδρος ΚΕΔΑ κα Καίτη Σαλπέα και ο Δημοτικός Σύμβουλος – Πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού κ. Γιώργος Μούρτζης .

Η ομάδα των καθηγητών από διάφορες χώρες και την Ελλάδα συμμετέχουν σε Συνέδριο Ακαδημαϊκού χαρακτήρα που διεξάγεται στην Αθήνα από το international Association of Cultural and Digital Tourism με την υποστήριξη Ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων ( Μετσόβιο , Αιγαίου , Δυτικής Αττικής , Lomonosov Μόσχας , κλπ

Ο κ. Δήμαρχος στην συζήτηση που έγινε με τούς κ.κ. καθηγητές αναφέρθηκε στην ιστορική παρουσία της Αίγινας από τούς αρχαίους χρόνους έως και τήν σύγχρονη Ελληνική ιστορία ( πρώτη πρωτεύουσα ) στην πλούσια πολιτιστική παράδοση και τις δυνατότητες που προσφέρει το νησί στον τομέα του τουρισμού . Η επικεφαλής της ομάδας καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής δρ. Βίκυ Κατσώνη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την υποδοχή και την ευκαιρία να γνωρίζουν την Αίγινα καθηγητές στον τομέα του Τουρισμού από πολλές χώρες.

Στη συνέχεια η ομάδα των επισκεπτών ξεναγήθηκε από τον προϊστάμενο Παιδείας και πολιτισμού του Δήμου κ. Γιώργο Καλοκέντη στην Παλαιοχώρα και τον Ναό της Αφαίας.

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας