Δελτίο Τύπου – Πολεμικά Πλοία

Με μεγάλη προσέλευση κοινού, κυρίως επισκεπτών του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου, ολοκληρώθηκε η έκθεση «Πολεμικά Πλοία» της Στέλλας Κάππου στο Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας από τις 23 έως τις 30 Οκτωβρίου 2022.

Στην επιτυχημένη διοργάνωση και παρουσίαση της έκθεσης συμμετείχαν μέλη της οικογένειας της αείμνηστης ζωγράφου, όπως τα παιδιά της κα Ελένη Παρασκευά και κ. Παναγιώτης Κάππος, η κα Σοφία Πυρουνάκη, αλλά και εθελοντές όπως οι κ.κ. Μαίρη Σταυρίδου, Μαρία Θεοδωράκου, Φρόσω Καραναστάση και Εύα Παπαλέξη.

Την επιμέλεια της έκθεσης είχε ο εκπαιδευτικός κ. Γιώργος Μπήτρος, τον οποίο και ευχαριστούμε επίσης θερμά.

Ας σημειωθεί ότι ήταν η τρίτη φορά που παρουσιάστηκε η ενότητα των «Πολεμικών Πλοίων» της Στέλλας Κάππου στην Αίγινα. Οι δύο προηγούμενες ήταν τον Οκτώβριο του 2008 στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης και τον Οκτώβριο του 2015 στο Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας.

Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί καλλιτέχνες που ζουν και εργάζονται στην Αίγινα, καθώς επίσης ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, η Αντιδήμαρχος κα Μαίρη Κουκούλη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και της ΚΕΔΑ κ. Νίκος Πτερούδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Νεκτάριος Λεούσης, Καίτη Σαλπέα, ο Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Καποδιστριακής Δημόσιας Βιβλιοθήκης κ. Γιώργος Καλόφωνος και η Πρόεδρος του Φεστιβάλ Φιστικιού κα Μαριλένα Γιαννούλη.

Share