ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –  ΟΙ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

Ο Δήμος Αίγινας σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε ενημερωτική εκδήλωση του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, με θέμα «Οι Επιδημίες του Χειμώνα – Οι πολίτες ρωτούν, οι ειδικοί ιατροί απαντούν», η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 κι ώρα 18:00, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.
Στο πάνελ θα βρίσκονται τέσσερις ιατροί – μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κ. Ελένη Καμάρα.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα (ιώσεις, γρίπη), καθώς και της πανδημίας Covid-19 που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά. Μέσω προσεκτικά επιλεγμένων ερωτήσεων, οι ειδικοί ιατροί θα κληθούν να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος, θα ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ΖΟΟΜ:
https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_mM39hH4jT2ywCchF-SUdTg
Η συμμετοχή για όλους είναι δωρεάν.

Επιπλέον, η ημερίδα θα προβάλλεται σε ζωντανή σύνδεση στη σελίδα της Κεντρικής Δομής ΚΕΠ Υγείας στο Facebook: https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias .

Είναι ευκαιρία να ενημερωθούμε κατάλληλα και να λύσουμε απορίες μας, ώστε να προφυλαχθούμε όσο το δυνατόν.

Μαίρη Κουκούλη
Αντιδήμαρχος Αϊγινας

Share