ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ (RAPID TEST) ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

Σήμερα Παρασκευή 8/1/2021, από τις 9:00 έως 15:00, στον εξωτερικό χώρο της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου στην περιοχή Μεριστού στην Αίγινα θα πραγματοποιηθούν δωρεάν τεστ κορονοϊού σε πολίτες που το επιθυμούν. Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν από Ιατρό και νοσηλευτή του Κέντρου Υγείας Αίγινας με λήψη του δείγματος ρινοφαρυγγικά. Τα αποτελέσματα θα γνωστοποιούνται στους πολίτες μέσα σε σύντομο χρόνο και η προσέλευση του κοινού που επιθυμεί να υποβληθεί στο τεστ θα είναι ελεύθερη.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου να γίνονται μέσα από το αυτοκίνητο (drive through). Οι πολίτες που προσέρχονται οφείλουν να ακολουθούν τις οδηγίες σχετικά με την μετακίνησή τους αποστέλλοντας μήνυμα sms στο 13033 πληκτρολογώντας τον αριθμό 1.

Με αφορμή την επαναλειτουργία των σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Χλόης, θα μεταβούν σήμερα Ιατρός με νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας, στις σχολικές μονάδες για να πραγματοποιήσουν δωρεάν τεστ ανίχνευσης στους εκπαιδευτικούς προαιρετικά. Η δράση γίνεται από τον Δήμο Αίγινας και την Επιτροπή Υγείας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας και το σύλλογο εκπαιδευτικών Π.Ε Νήσων Αργοσαρωνικού.

Ο Δήμαρχος Αίγινας

Ιωάννης Π. Ζορμπάς

Share