Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη συμμετοχή οι διήμερες δράσεις διενέργειας rapid test

Ολοκληρώθηκαν χθες Τρίτη 11 Μαΐου 2021 οι διήμερες δράσεις πρόληψης από τον COVID 19 με διενέργεια rapid test στον πληθυσμό του νησιού, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από την Περιφέρειας Αττικής και τον Δήμο Αίγινας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αίγινας, το Νοσοκομείο Άγιος Διονύσιος και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Την Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 διενεργήθηκαν 271 rapid test με 2 θετικά αποτελέσματα, ενώ την Τρίτη 11 Μαΐου 2021 πραγματοποιήθηκαν 157 rapid test, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη, τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Αθανάσιο Βαθιώτη, τον συντονιστή του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Πάνο Ευσταθίου, την Επιτροπή Υγείας του Δήμου Αίγινας και ιδιαίτερα τον ιατρό, μέλος της Επιτροπής κ. Αντώνη Πολυδώρου, το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό για την υποστήριξή του, καθώς και τους πολίτες που προσήλθαν με στόχο την διασφάλιση της δημόσιας υγείας του νησιού μας.

Share