Συνάντηση Δημάρχου Αίγινας Δ. Μούρτζη με Υπουργό Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλή.

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων        Αίγινα 7/11/2017

Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιώτικης πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου είχε χθες Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτριος Μούρτζης κατόπιν αιτήματός του .

Η συνάντηση είχε σαν κύριο θέμα την επικείμενη ενεργοποίηση προβλεπόμενης επιβολής τέλους από τον Οργανισμό λιμένος Ελευσίνας που θα έχει ώς αποτέλεσμα την αύξηση αναλογικά του τελικού κόστους μεταφοράς νερού στην Αίγινα.

Ο κ. Υπουργός έκρινε εύλογο το αίτημα του Δήμου Αίγινας και δήλωσε ότι θα το εξετάσει και θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες , ώστε η τυχόν επιβάρυνση που θα επιβληθεί διά του τέλους να είναι η μικρότερη δυνατή , ώστε να μην υπάρξει θέμα αύξησης του κόστους μεταφοράς του νερού με υδροφόρα σκάφη και επιβάρυνση του καταναλωτή .

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό για το συνολικό ενδιαφέρον που επιδεικνύει για όλα τα θέματα που απασχολούν την Αίγινα αλλά και όλους τούς νησιώτικους Δήμους στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιώτικης πολιτικής.

Share

About admin

Ο επίσημος ιστοχώρος του Δήμου Αίγινας