ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ WESTERN MICHIGAN UNIVERSITY

Την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023 είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στην Αίγινα τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Western Michigan University η οποία αγωνίζεται στην α΄ κατηγορία του Κολλεγιακού Πρωταθλήματος Αμερικής και βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας που πραγματοποιεί.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μεταξύ των αθλητριών είναι και η Άρτεμις Κουκή η οποία έχει γεννηθεί και έχει περάσει τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Αίγινα, ενώ η οικογένειά της κατοικεί μόνιμα εδώ.

Με τον Δήμαρχο Αίγινας Γιάννη Ζορμπά και τον συνάδελφο στο Δημοτικό Συμβούλιο Φίλιππο Τζίτζη, πρόταση του οποίου υπήρξε η συγκεκριμένη εκδήλωση, ετοιμάσαμε μια μικρή τελετή υποδοχής στο παλαιό Δημαρχείο όπου απονείμαμε τιμητική πλακέτα στην Άρτεμη Κουκή και στους προπονητή και αρχηγό της ομάδας, καθώς κι από ένα συμβολικό αναμνηστικό στις υπόλοιπες αθλήτριες.
Μαζί μας ήταν και ο έτερος συνάδελφος Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Μαρίνος.
Ακολούθησε κέρασμα στο ζαχαροπλαστείο ΑΙΑΚΕΙΟΝ.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στις αποστολές που επισκέπτονται το νησί μας μια ζεστή φιλόξενη εμπειρία. Έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, παρόλο που η ομάδα παρέμεινε για πολύ λίγες ώρες στην Αίγινα, εμείς φροντίσαμε να μας θυμούνται με αγάπη.

Με αυτόν τον τρόπο διαφημίζουμε το νησί μας και δημιουργούμε πρόσφορο έδαφος για μελλοντικές συνέργειες.

Μαίρη Κουκούλη
Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Αίγινας

Share