Πρόσκληση στο ετήσιο Μνημόσυνο των Ευεργετών του Δήμου (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ – Αλλαγή ώρας από 9:30 σε 10:30)

Σας προσκαλούμε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 10:30 π.μ. στο Μητροπολιτικό Ναό Αίγινας όπου θα τελεστεί το ετήσιο Μνημόσυνο των Ευεργετών του Δήμου μας:

Ταρσίτσας Θωμαΐδου, Ιουλίας Κάτσα, Παντελή & Αρτέμιδος Κάππου, Σπύρου και Άννας Αλυφαντή, Διονυσίου και Ξανθούλας Κρητικού, Ιωάννη Γκίκα, Λεωνίδα Γκίκα, Βιργινίας Γκίκα, Μακρίνας Μοναχής, Νικολάου Ζωγράφου, Νικολάου Χριστόπουλου, Δημητρίου & Δέσποινας Γιαννούλη, Πολύμνιας Ηρειώτη, Λεονάρδου και Έλλης Λαδά, Βασιλικής Ντρε, Γεωργίου και Ελένης Καλαμάκη, Ελευθερίου Σώρρου, Δημητρίου Καλαμάκη, Γεωργίου Μούρτζη, Φίλιππα Ρεκλείτη, Αλεξάνδρου και Αντωνίου Ανδρούτσου.

Θα ακολουθήσει, στο πρώην Δημοτικό Κατάστημα (Χρ. Λαδά 1) η πραγματοποίηση της 2ης τακτικής συνεδρίασης της Διαχειριστικής Επιτροπής των Κοινωφελών Περιουσιών διαχείρισης Δήμου Αίγινας με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ «ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΤΣΑ»

1. Διενέργεια κλήρωσης για την επιλογή δύο (2) υποψηφίων δικαιούχων οικονομικής ενίσχυσης μετά το γάμο τους, σύμφωνα με την αρ. 07/2023 απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος, με το ποσό των 2.500,00€ έκαστη (Εκτέλεση Σκοπού 2023).

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ «ΠΑΝΤΕΛΗΣ & ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΠΠΟΥ»

1. Διενέργεια κλήρωσης για την επιλογή τριών (3) υποψηφίων δικαιούχων οικονομικής ενίσχυσης μετά το γάμο τους, σύμφωνα με την αρ. 08/2023 απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος, με το ποσό των 1.000,00€ έκαστη (Εκτέλεση Σκοπού 2022).

2. Διενέργεια κλήρωσης για την επιλογή τριών (3) υποψηφίων δικαιούχων οικονομικής ενίσχυσης μετά το γάμο τους, σύμφωνα με την αρ. 09/2023 απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος, με το ποσό των 1.000,00€ έκαστη (Εκτέλεση Σκοπού 2023).

 

Ο Δήμαρχος Ως Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής

ΙΩΑΝΝΗΣ   Π.  ΖΟΡΜΠΑΣ

Share