ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε. Την 17 Οκτωβρίου 2023, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 11.00π.μ-13.00

Δια Περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την 17η μηνός Οκτωβρίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης 11:00 π.μ, για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

1. α) Λήψη απόφασης επί του Πρακτικού που συντάχθηκε από την αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης, για τον διαγωνισμό της προμήθειας με τίτλο: “Προμήθεια αδρανών υλικών, ασφαλτομίγματος και λοιπών οικοδομικών υλικών για τις ανάγκες του Δήμου Αίγινας”,  συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 46.314,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ (ομάδα Δ), λόγω μη υποβολής προσφορών στον αρχικό διαγωνισμό (ΑΓΟΝΟΣ) και β) λήψη απόφασης επί της υπ.αρ. 14571/13-10-2023 εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας σχετικά  
με τη συνέχιση του διαγωνισμού.

2. Περί έγκρισης εξειδικευμένης πίστωσης για τον εορτασμό την κάλυψη προμήθειας δάφνινων στεφανιών, ηχητικής κάλυψης για τις ανάγκες εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου και αναμνηστικών για τους επιτυχόντες μαθητές στην Τριτοβάθμια  Εκπαίδευση.

3. Λήψη απόφασης επί του Πρακτικού ΙΙ που συντάχθηκε από την αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης για τον ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για το έργο με τίτλο: “Ενεργειακή Αναβάθμιση Σχολικών κτιρίων Αίγινας” προϋπολογισμού 322.000,00€ (με ΦΠΑ 24%)

Για τα θέματα σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά από τη γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής, σχετικό ενημερωτικό υλικό και παρακαλείσθε μέχρι και την 17η μηνός Οκτωβρίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ να ενημερώσετε ηλεκτρονικά (e-mail) την γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής κ. Χρήστο Σκαφιδά, e-mail: skafidas.chris@aeginadimos.gr για τη θέση σας επί του θέματος (π.χ. υπέρ, κατά, λευκό).

Τα μέλη τα οποία δεν διαθέτουν ηλεκτρονική διεύθυνση, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εισηγήσεις, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς στο τηλ. 22973 20036 με την γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής κ. Χρήστο Σκαφιδά.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Ιωάννης Π. Ζορμπάς
Δήμαρχος Αίγινας

Share