Πρόσκληση σε συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής (21 Ιουνίου 2023 – 13:00)

Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αίγινας (οδός Οινώνης 3 – 1ος όροφος) την 21 Ιουνίου 2023, ημέρα ΤΕΤΆΡΤΗ και ώρα έναρξης 13:00 μ.μ, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης : 

1. Έγκριση Μελέτης και συγκρότηση όρων διακήρυξης ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο “Προμήθεια αδρανών υλικών, ασφαλτομίγματος & λοιπών οικοδομικών υλικών για το Δήμο Αίγινας”, Προϋπολογισμού: 165.221,20€, πλέον ΦΠΑ 24% 39.653,09€, ήτοι Γενικό  Σύνολο 204.874,29

2. Αποδοχή όρων και προϋποθέσεων έγκρισης του επενδυτικού δανείου από το Τ.Π και Δανείων, ενταγμένου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” για το έργο του Δήμου Αίγινας με τίτλο “Αναβάθμιση σχολικών και αθλητικών υποδομών Δήμου Αίγινας”  στο Πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.

3. Έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο «Ανάδειξη, αξιοποίηση και αναβάθμιση μονοπατιών στο Δήμο Αίγινας» στο πλαίσιο του έργου: «Δημιουργία εθνικού δικτύου μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας» του Ταμείου Ανάκαμψης. 

4. Κατακύρωση πρακτικού φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας που διεξήχθη για την εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης από ιδιώτη τμήματος πλαζ, στη θέση Βαγία της Κοινότητας Μεσαγρού Αίγινας.

5. Απαλλαγή υπολόγου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού προπληρωμένου εντάλματος, ποσού των εννέα χιλιάδων τετρακοσίων ογδόντα ευρώ (9.480,00€), για την «Καταβολή τιμήματος στον ΟΔΔΥ για απόκτηση οχημάτων». 

6. Έγκριση εξειδικευμένης πίστωσης για την κάλυψη δαπάνης παροχής πρόχειρου γεύματος, στους δικαστικούς αντιπροσώπους, γραμματείς και εφορευτικές επιτροπές των Εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Ιωάννης Π. Ζορμπάς
Δήμαρχος Αίγινας

Share