Πρόσκληση σε συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Αίγινας (οδός Οινώνης 3 – 1ος όροφος) την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:00΄ π.μ. για να συζητήσουμε τα πιο κάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εντολή προς τη Δικηγόρο του Δήμου για την Δήλωση υποστήριξης κατηγορίας κατόπιν της από 15/07/2016 μηνύσεως του Δήμου Αίγινας, δια του τότε νομίμου εκπροσώπου του, Δημάρχου κου Δημητρίου Μούρτζη, κατά των Π. Χ. και Κ. Σ., του πρώτου ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, του δε δευτέρου ως Γενικού Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ)-ΚΕΚ ΠΑΚΟΕ – Οικοσύστημα Ελλάς .
2. Εντολή προς τη Δικηγόρο του Δήμου για άσκηση έφεσης κατά:α) Του Ν. Κ. του Θ., και β) Της υπ’ αριθ. 1126/2019 αποφάσεως του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά (Τακτική Διαδικασία).
3. Εισήγηση προς το Δ.Σ για το αίτημα της Τεχνικής Εταιρείας Χριστόφορος Κωνσταντινίδης Α.Ε για την ένταξή της στο Ειδικό Τιμολόγιο Ύδρευσης.

Σε περίπτωση κατά την οποία δικαιολογημένα δεν είναι δυνατή η προσέλευσή σας, παρακαλούμε όπως γνωρίσετε αυτό έγκαιρα, καταρχήν στο αντίστοιχο αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και κατόπιν στον ειδικό γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής στο τηλ. 2297320019.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Ζορμπάς Ιωάννης
Δήμαρχος

Share