Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής (Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 – 13:00)

Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αίγινας (οδός Οινώνης 3 – 1ος όροφος) την 31 Ιανουαρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα έναρξης 13:00, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Εισήγηση προς το Δ.Σ για έγκριση οικονομικών καταστάσεων ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσεως Δήμου Αίγινας οικονομικού έτους 2017.

2. Λήψη απόφασης επί των πρακτικών που συντάχθηκαν, από την αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης διαγωνισμού, επιλογής αναδόχου για την “Προμήθεια υλικών Άμεσης κατανάλωσης για τους παιδικούς σταθμούς και το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αίγινας για το 
έτος 2024”, προϋπολογισμού : 68.334,92€ (πλέον Φ.Π.Α.).

3. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού που συντάχθηκε, από την αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης διαγωνισμού, για την επιλογή αναδόχου για την παροχή υπηρεσίας που αφορά την “Μεταφορά απορριμματοφόρων με οχηματαγωγά πλοία έτους 2024”, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 210.082,86€ πλέον του ΦΠΑ.

4. Άσκηση ενώπιον του ΣτΕ Αίτησης για την ακύρωση ΥΑ παρακράτησης πόρων των Δήμων, κατ΄ εφαρμογήν των διατάξεων του άρθρου 38 του ν. 4819/2021 (τέλος ταφής).

5. Αποδοχή της Α’ κατανομής έτους 2024 από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς πόρους προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους .

6. Λήψη απόφασης για την κοπή δυο Ευκαλύπτων ύστερα από αίτηση κ. Τ. Ζ, σύμφωνα με εισήγηση της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου . 

7. Λήψη απόφασης για την τοποθέτηση κολωνακίων ύστερα από την υπ. αριθμ. 296/09-01-2024 αίτηση κ. Γ. Π. και σύμφωνα με την εισήγηση της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου .

8. Περί αλλαγής υπόχρεου Σ. Ξ. οφειλών δημοτικών τελών και δημοτικού φόρου από ανείσπρακτους λογαριασμούς ΔΕΗ, σύμφωνα με εισήγηση της αρμοδίας υπηρεσίας του Δήμου.

9. Περί αλλαγής υπόχρεου Ε. Τ. Και Β. Ε. οφειλών δημοτικών τελών, σύμφωνα με εισήγηση της αρμοδίας υπηρεσίας του Δήμου .

10. Περί αλλαγής υπόχρεου Ο. Γ. και Σ. Ε. Χ. οφειλών δημοτικών τελών, σύμφωνα με εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου.

11. Περί διαγραφής ποσού οφειλής του Δ. Κ. από βεβαιωμένο στον κατάλογο 490/2020 που αφορά πρόστιμο Κ.Ο.Κ., σύμφωνα με εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου.

12. Περί διαγραφής προσαυξήσεων του Π. Γ. από βεβαιωμένους καταλόγους, σύμφωνα με εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου. 

13. Περί διαγραφής οφειλής του Σ. Μ και Ι. Γ. από τον βεβαιωμένο κατάλογο 291/2021 που αφορά ενοίκιο εκμετάλλευσης περιπτέρου, σύμφωνα με εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου.

14. Περί επιστροφής ως αχρεωσθήτως καταβληθέντων στον Τ. Α., σύμφωνα με εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου.

15. Περί διαγραφής οφειλής του Λ. Μ. λόγω εκ παραδρομής διαγραφής ποσού της ήδη αποπληρωμένης οφειλής απώλειας ευεργετημάτων, σύμφωνα με εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

Ιωάννης Π. Ζορμπάς
Δήμαρχος Αίγινας

Share