Ο Γιώργος Καραδήμος στο λιμανάκι του Λεοντίου

Την Παρασκευή 18 Αυγούστου, στις 9.00’ το βράδυ, το 14o Aegina Fistiki Fest μας ταξιδεύει στο Λεόντι: το μικρό λιμανάκι της περιοχής θα πλημμυρίσει από τις μελωδίες του σπουδαίου ερμηνευτή και τραγουδοποιού Γιώργου Καραδήμου σε ένα ρεσιτάλ με διασκευές αλλά και απρόβλεπτα τραγούδια.

Επιτυχίες, που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος αλλά και διαχρονικά τραγούδια που έχει χαρίσει σε σπουδαίους συναδέλφους του (όπως η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Γιάννης Κότσιρας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη) θα συμβάλλουν στο να γίνουμε όλοι μια παρέα! 

Ένα πρόγραμμα χωρίς αυστηρά μουσικά στεγανά, που αποσκοπεί στο κοινό αίσθημα αλλά και στη συγκίνηση μέσα από τραγούδια όπως οι επιτυχίες του Γιώργου Καραδήμου “Με πνίγει τούτη η σιωπ” και “Σε θέλω εδώ” αλλά και το πιο πρόσφατο ντουέτο με τον Γιάννη  Κότσιρα “Είναι αγκαλιές”, μέχρι εμβληματικά λαϊκά τραγούδια ιδωμένα μέσα από τη μουσική ματιά του ερμηνευτή – δημιουργού αλλά και του μοναδικού σολίστα Θωμά Κοντογεώργη, που επιμελείται τις ενορχηστρώσεις.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μικρή ενότητα με τραγούδια από τη λεγόμενη “αντίπερα όχθη” και τον μοναδικό τρόπο που παρουσιάζονται, αποδεικνύοντας πως πολλές φορές οι μουσικές ταμπέλες είναι άσκοπες. 

Συνεργάζονται οι:
Θωμάς Κοντογεώργης – Πιάνο/ Ενορχήστρωση
Γιώργος Κωστόπουλος – Κοντραμπάσο
Αγγελική Ποτήρη – Βιολί / Φωνητικά

Η είσοδος είναι ελεύθερη και υπάρχει πολύς χώρος για στάθμευση αυτοκινήτων

Share