ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΣΑΓΡΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ

Από το Σάββατο 1η Απριλίου 2023 λειτουργεί σε 24ώρη βάση ο Αστυνομικός Σταθμός Μεσαγρού. Ο χώρος ανακαινίστηκε και προσαρμόστηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Τεχνικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όπου και ανέλαβε την δαπάνη των απαιτούμενων υλικών και οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αίγινας εκτέλεσαν τις ενδεδειγμένες εργασίες.

Μία καθολική επιθυμία των πολιτών, των επαγγελματιών, της Δημοτικής Κοινότητας που είχαν για την επαναλειτουργία του Σταθμού, μετά από 8 και πλέον χρόνια γίνεται πραγματικότητα!

Ο Δήμος Αίγινας μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, παραχώρησε τον χώρο, όπου πλέον έχει καταστεί σύγχρονος και λειτουργικός, με την προσδοκία για παροχή αστυνόμευσης σε κάθε χωριό, οικισμό, κάτοικο της ευρύτερης περιοχής, καθώς σε επισκέπτες, και τουρίστες.

Ως Δημοτική Αρχή επιδιώξαμε την επανίδρυση και επαναλειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού με ενίσχυση της στελέχωσης των αστυνομικών υπαλλήλων που υπηρετούν στο νησί μας, κάνοντας όλους μας να αισθανόμαστε πιο «ασφαλείς».

Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλλαν στην υλοποίηση αυτής της συλλογικής απόφασης.

Share