Πρόσκληση σε συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής (28 Νοεμ. 2023 – 13:00)

Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αίγινας (οδός Οινώνης 3 – 1ος όροφος) την 28 Νοεμβρίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης 13:00 μ.μ, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

1. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την 5η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Αίγινας έτους 2023.

2. Υποβολή έκθεσης προς το Δ.Σ για την πορεία υλοποίησης προϋπολογισμού του Δήμου Γ ́ Τριμήνου οικονομικού έτους 2023.

3. Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης για τη προμήθεια Καυσίμων, λιπαντικών και λοιπών ειδών συντήρησης οχημάτων διάρκειας ενός έτους από την υπογραφή της σύμβασης για τις ανάγκες του Δήμου Αίγινας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας για το έτος  2022 – 2023 προϋπολογισμού 249.885,26 € πλέον ΦΠΑ .

4. Ορισμός μελών για την σύσταση της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής της σύμβασης με τίτλο: “Προμήθεια, Εγκατάσταση και θέση σε Λειτουργία Σταθμών Αυτοματοποιημένης ανάγνωσης μετρήσεων υδρομέτρων και ενσωμάτωσης τους στο υφιστάμενο  σύστημα Τηλεελέγχου – Τηλεχειρισμού του Δικτύου Ύδρευσης της Νήσου Αίγινας”.

5. Έγκριση των Όρων της Απόφασης Ένταξης της Πράξης και του Τεχνικού Παραρτήματος Υλοποίησης Υποέργου με Ίδια Μέσα του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αίγινας.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Ιωάννης Π. Ζορμπάς
Δήμαρχος Αίγινας

Share